Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2023 haiku vers

Kállay Kotász Zoltán: A tulipánfa túlzásai

2.500 Ft
2.000 Ft
20%
Menny.:db
Kiadó:

Cserépbilincset
raktam az itt parkoló
futónövényre.

Leírás és Paraméterek

„Egyszer valaki szeretett volna többet mondani, mint ami kikívánkozott belőle, és amikor kinyitotta a száját, a feje felett elhallgattak a fán a madarak. A fa ezen úgy meglepődött, hogy megállt a növekedésben, az égen pedig a Nap, látva, hogy hiába süt, egy magányos cseresznyefácska alant mégsem növekszik, inkább hamarabb lehanyatlott. A jóember, aki többet akart mondani, mint ami kikívánkozott belőle, ekkor elégedetten kurjantott egyet, mert ékes és kiadós körmondatban sikerült éppen megfogalmaznia, hogy lehet mondani bármit, bárhogy, bármikor, a világot az ember szavai meg nem karcolhatják.”

(M. Hikikomori: Ne menj ki a szobából, 2019)

„Ha lefelé nézel, van, amit éppen csak látsz, ha felfelé nézel, van, amit éppen csak látsz. Van, aki téged éppen csak lát, és van, aki nagyon jól és nagyon közelről lát téged.”

(Szent Engelbarthus: Kontemplációk, 1264)

„Pánik ellen a tulipánfa a legjobb. Nem hiába hívják tuli-pánnak, mert túlvezet pánikon, szorongáson, depresszión. A tulipánfával a transzformális mediális kapcsolatot mantra segítségével vehetjük fel. Fontos, hogy a mantrát éhgyomorra vegyük be, és a tulipánfa piramis alakú lombjának mértani középpontja alá kényelmesen elhelyezkedve két-három percig először csak a nyelvünk alatt pihentetve, lassan szopogassuk el. Megfelelő nyálelválasztással ez körülbelül húsz percig tart.
A mantrák most ötven százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg nálunk, és az értékesítésekből befolyó összeg felét idős, hátrányos helyzetű tulipánfák szociális ellátására fordítjuk! Kérjük ügyeljenek rá, hogy bizonytalan forrásból származó, bevizsgálatlan, lejárt szavatosságú, illetve kétes hatású mantrákat ne fogyasszanak! A kellemetlen mellékíz mindig hamisítványra utal! A Kanalas és Kanalas Kft. mantrái egyet jelentenek a megbízhatósággal és a minőséggel.”

(Kanalas K. Sándor: Vegyed be, 2022)

Megjelenés éve 2023
ISBN-szám 978 615 6555 95 3
Terjedelem 72 oldal

Mézesmadzag