Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2023 próza regény

Katalin Badhofer: Az egyenes út [e-könyv]

2.100 Ft
Menny.:db
Kiadó:

„Lehet, hogy most nehéz időket élsz meg. Elbuksz, és úgy érzed, nincs erőd felállni. Én is ismerem ezt az érzést, pajtás! Mind ismerjük! Az élet nem mindig könnyű, de amikor legyőzzük a megpróbáltatásokat, erősebbek leszünk, a lehetőségeinkért pedig hálásabbak. Csak az számít, hogyan hatsz mások életére az úton, és miképp fejezed be az utazást.” (Nick Vujicic)

Leírás és Paraméterek

Egy tízéves kisfiú a berlini fal leomlása után Drezdából Hamburgba költözik az édesanyjával. Az értelmes, igyekvő, tehetséges gyerek céltudatosan halad az általa választott életcél felé: orvos akar lenni, mint az apja volt. A regény több mint húsz éven át követi Niklas fejlődését, jellemének alakulását, különböző szereplők nézőpontjából világítva meg azt és a kor jelentősebb eseményeit.

Anyja, mostohaapja, barátai, kollégái és nagy szerelme kísérik a főhőst egy nyílegyenes úton, amíg két nagy megrázkódtatás meg nem töri azt…

A könyv egyszerre két nyelven íródott: magyarul és németül. Amit az olvasó a kezében tart, tehát nem műfordítás. Egy magyar származású, hosszú évek óta Bécsben élő szerző első műve ez, amelynek már készülőben van a folytatása is.

Megjelenés éve 2023
Formátum epub, mobi
ISBN-szám 978 615 5738 10 4
Terjedelem 210 oldal

Mézesmadzag