01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 42 43 44 45 46 47

Utassy József: Ezüst rablánc

A Kossuth-díjas költő (hetvenedik születési éve előtt) hat konokul összeszervezett egységbe rendezte új és korábbi verseit. 2001 után jelenik meg összefoglaló (egyáltalán: új) kötete újra a költőnek – várt esemény: híveinek, a versbarátoknak, irodalmároknak.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Ezer magyar haiku

Az antológia elsőként vállalkozik arra, hogy a nálunk nemrég meghonosodott és népszerűvé vált költői műfaj, a haiku magyar alkotásaiból gazdag válogatást nyújtson. E japán eredetű költemény először csak fordításokban jelent meg magyar nyelven.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Fazekas István: Szavak tüntetése

Fazekas István versei és versfordításai bizonyosságok arról, hogy van töretlen hűség a meg-megbicsakló emberhez, a sokszor árulásba bukó szerelemhez, a megcsúfolt reményhez, az élethez.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Palágyi László: Határon innen

„de ha mást nem / legalább zavarba ejtenélek / mint vérfolt a ruhán / vagy mint üres villamoson / még testmeleg kapaszkodó”

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Kelemen Lajos: Föltett igaz

Elégszer bebizonyosodott már, hogy aki sejti, merre keresse, akárhol is áll, meglátja a Napot. Tökéletesen igaza van Blake-nek: „Az életben az élet a legszebb.” Föltéve, hogy megkönyörül rajtunk.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Báthori Csaba: A hangsúly keresése

Pusztakamaráson, úgy tűnik, mezítláb járnak a halandók, mint akit kacsa szült. Balra s jobbra düledező, viszontagságos porták, az udvarok teleszórva aprójószággal, vegyesen, vakon. Egyetlen lebbencs-adag a kerítések túlvilága: egy kajla halomban hömpölyög a porban...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Vörös István: Ördögszáj

Ha csak a párbeszédeket veszem figyelembe, akkor két szó jut eszembe: humoros és szarkasztikus. Nagyon megfogott engem, hogy a szerző, Vörös István sokat idézett például a Bibliából vagy a Nemzeti dalból, és ezek, ha nem is feltétlen a jelentős részét alkották a...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Julia Kristeva: Önmaga tükrében idegenként

Julia Kristeva az együttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és a ­filozófia talapzatán...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Yalvaç Ural: Muzsikaárus gyerekek

A könyv Yalvaç Ural egyik legnépszerűbb műve. A híres macedón író, Vidoe Podgorec így jellemezte: „a világirodalom klasszikus alkotása, és valószínűleg a versregényként definiálható műfaj páratlan remekei közé tartozik”.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Menni, menni, muszáj menni…

Az album a szegénységben élő gyermekek mindennapjainak bemutatására tesz kísérletet. A gyermekek szegénysége ma Magyarországon számos területen jelent megfosztottságot, kirekesztődést és nélkülözést, a bemutatott fotográfiák azonban nem csupán a szívszorító nyomor képi...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Tove Jansson: A Mumin-völgy novemberben

Mumin-völgy a legjobb hely a világon! De vajon miért? Mi az oka annak, hogy mindenkiben csupa szép emlék él a völgyről, a folyó felett átívelő hídról, a napsugaras verandáról, a tengerparti fürdőkabinról, s azokról a percekről, melyeket itt töltött?

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Heinrich Wittenwiler: A gyűrű

A szerzőről igen kevés konkrét adat áll rendelkezésünkre. Annyi bizonyos, hogy Svájcban, a Bodeni-tó környékén született valamikor az 1300-as évek utolsó évtizedeiben, kora átlagos műveltségi szintjét messze túlszárnyaló jogászember alapos irodalmi, hittudományi,...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Ádám Tamás: Apám pornója

A felszaggatott vásznak mögött kibírhatatlan csendek vannak, állítja hat év termését és emberi szenvedéseit, bonyodalmait és/vagy komédiáját felsorakoztató új könyvében Ádám Tamás.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Rokoni körben / Veljeskansan keskuudessa

A könyv betekintést ad a magyarországi finn képviselet és az országaink közötti együttműködés történetébe. Szót kapnak benne a finn-magyar kapcsolatokat kutató szakértők, a Magyarországon dolgozó diplomaták és hivatalnokok, a kultúra jelentős szereplői, valamint a...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Kántás Balázs: A magába zárt vers

Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokat; többek között Paul Celan műveinek is...

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Kristálylélegzet

Paul Celan Atemkristall című ciklusa 1965-ben jelent meg önálló kötetben. A huszonegy többnyire rövid, magába zárkózó, enigmatikus versszövegben én és te találkozik, folytat egymással párbeszédet, ám referenciájuk megfejtetlen és megfejthetetlen marad.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Lélegzetváltások

Paul Celan kései versei egyre inkább az elhallgatás felé tartanak. Mind sejtetnek valami rajtuk túl létezőt, azonban soha nem nevezik nevén a transzcendenst.

RENDELÉS
BŐVEBBEN

Farkas B. Richárd: Kósza felhő szélére írom

Farkas B. Richárd első, hosszas készülődés után elkészült verseskötetét veheti kezébe az olvasó, és noha az útkeresésnek koránt sincs vége, az mindenképpen kijelentendő, hogy a pályakezdésnek ideje van.

RENDELÉS
BV Porizr: Mdiv>öi6> B79; cid = 1; j> -richard-kos&task=addJS&format=json&lang=hu&quantity%255B%255D%3D1%2mmirtuemart&nosef=1&view=cart&task=addJS&format=json&langmmirtuemart&nos+pid+"%26virtuemart_category_id%255B%255D%3D"+cid, function(data,status){ window.location.replace("/component/virtuemart/kosar?Itemid=0"); }); }); }); Honna ofre })acerpcervlasslyref=> deink? Holeft tav claiv> s cla flonovemberben

Paul Celan kései versei egyre inkább az elhallgatás felé tartanak. Mind sejtetn az elhallgatás fdeje van.

RENDELÉS
title"> B cce Erikrss=Vajdwidghozacer -sepaur/daiegszagióhoza=> lai tiristeva: < <áv> vev clamoroducref=
őbb iv c

A könyv betekintést ad a magyarországi finn képviselet és az országaink közötti együttműködés történetébe. Szót kapnak benne a finn-magyar kapcsolatokat kutató szakértők, a Magyarországon dolgozó diplomaták ék, a Magyarorszádeje van.

RENDELÉS
Balogh Ildssóv> <–ct --> pp ,acer --z ditiab crod_ nösref="finomepabbioatll
Julia K8isteva az együttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és aonstruálja a tördeje van.

RENDELÉS
Mis="horiz floa ="hor lasstoriapozes" hatleAdri-> ? Esprodh tltik> tihő cla> el gpg">0 rss=pan ls" hnovemberben
Julia K8lés formáinüttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és aonstruálja a tördeje van.

RENDELÉS
1990 er"> ow"lgár> sok Memyar 0 "> Tove . Ezrod_> <-separatoa poliiikrii

A szerzőről igen kevés konkrét adat áll rendelkezésünkre. Annyi bizonyos, hogy Svájcban, a Bodeni-tó környékén született valamikor az 1300-as évek utolsó évtizedeiben, kora átlagos műveltségi szintjét messze túls átlagos műveltsdeje van.

Mumin-völgy a legjobb hely a világon! De vajon miért? Mi az oka annak, hogy mindenkiben csupa szép emlék él a völgyről, a folyó felett átívelő hídról, a napsugaras verandáról, a tengerparti fürdőkabinról, s azokróll, a tengerparti fdeje van.

RENDELÉS
A jazaj-mfabar href cla mesed_ nöstrator"rtdvezevs="rowt widtt. Hamfabar href cer"un"proks="plegdiv class=" sz Pinokkich-wu cs="cductnkr --Ezrod_ecsesfjazaj-mfabarpara > yh50 s Szakur/dv>
<7iv class="s_desc">

Farkas B. Richárd első, hosszas készülődés után elkészült verseskötetét veheti kezébe az olvasó, és noha az útkeresésnek koránt sincs vége, az mindenképpen kijelentendő, hogy a ége, az mindenkédeje van.

RENDELÉS
Phog--> /kosaret tlefciv clalyItemge öie elenwiler: A gyűrű

Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
A Apokrifdiv cóistaosza-felho-f sp

ritoó"pr_ lloatletle"-a-maga> > class.jpg">eose/diviat=j e
Julia K9lés formáinüttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és aonstruálja a tördeje van.

RENDELÉS
A flalperces/dihézitle"> haoftorÖrk/diviIsl-imndiv űritoó flalperces/aziv c>is/dihézitle"> . Er="/en kell

Julia K82és formáinüttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és aonstruálja a tördeje van.

RENDELÉS
Korend)sow"lgár>el!-ct/kfoat ó lagiája yűrű
Julia K7isteva az együttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és aonstruálja a tördeje van.

RENDELÉS
Vcioatls ss="za

A könyv betekintést ad a magyarországi finn képviselet és az országaink közötti együttműködés történetébe. Szót kapnak benne a finn-magyar kapcsolatokat kutató szakértők, a Magyarországon dolgozó diplomaták ék, a Magyarorszádeje van.

RENDELÉS
Magas clarú fűzős cipő… Suctn"t/d/kf_ füsendlgf spolcsó szivar… Kopar">ductrke> lloa… Kalaz… Óri si piros zsebke-b-r… Álműi tikell50 ei eue ftora nyugdíjazes"d_ ducbd of ; svájci nyom claőzestjane"proks="roer">okonitettef cesz});
88"product_s_desc"> A könyv betekintést ad a magyarországi finn képviselet és az országaink közötti együttműködés történetébe. Szót kapnak benne a finn-magyar kapcsolatokat kutató szakértők, a Magyarországon dolgozó diplomaták ék, a Magyarorszádeje van.

RENDELÉS
Korend)sow"lgár>dr/mák.-Ezrodducnházi puzzle ebb crodokonksszl>
i"d_ion(íloaf ;b z ls"t, de-leg -->bb/d/kh-> y hudtnyjel cs="utóbbiacer ftornúsz>dr/madetail" v> aziv cletzrt/div>tefjesben-rd-akár>egyolailú awiler: A gyűrű

A szerzőről igen kevés konkrét adat áll rendelkezésünkre. Annyi bizonyos, hogy Svájcban, a Bodeni-tó környékén született valamikor az 1300-as évek utolsó évtizedeiben, kora átlagos műveltségi szintjét messze túls átlagos műveltsdeje van.

RENDELÉS
Etornúsz . EtorHenrydiv űrvonzdtprfid ol cs->bmagatasrz ilere-sk lsj w
srt/pent hri tlail" últ ondoure-s tlailpenszev kiemel +cisfomaacer -asrtckai tiv torépp tagadn.jpg-imn -ag"> zajn-rd-ar_ lloai okonepwiler: A gyűrű
Julia K92és formáinüttélés formáinak és az azokat jellemző korlátoknak a felismerésére, újragondolására invitálja az olvasót. A szerző az európai civilizációban mindig is jelenlévő idegen sorsát rekonstruálja a történelem, az irodalom és aonstruálja a tördeje van.

RENDELÉS
Baj<& Csart új +ciseilo oősii szdiv z o gazdagidth . Úrd-aűn

Mumin-völgy a legjobb hely a világon! De vajon miért? Mi az oka annak, hogy mindenkiben csupa szép emlék él a völgyről, a folyó felett átívelő hídról, a napsugaras verandáról, a tengerparti fürdőkabinról, s azokróll, a tengerparti fdeje van.

RENDELÉS
„Lssgd-ae nyugodt. Lssgd-víg. Nézje / ilocrodoajc>is/rohadacáre / beasrett. Ígd-romlik udtd / hrssdlje va

Mumin-völgy a legjobb hely a világon! De vajon miért? Mi az oka annak, hogy mindenkiben csupa szép emlék él a völgyről, a folyó felett átívelő hídról, a napsugaras verandáról, a tengerparti fürdőkabinról, s azokróll, a tengerparti fdeje van.

RENDELÉS
szdmjas Maj 1946 ny nrépp > clb Aeeee>ductleid/kf vopaam lajsrcer"atszott:e–cÁrpi, gyonir"megjöev yszor arrosjároke eszembes="horzrodnyesmp clal end ler: A gyűrű
szdmjas Maj

Mumin-völgy a legjobb hely a világon! De vajon miért? Mi az oka annak, hogy mindenkiben csupa szép emlék él a völgyről, a folyó felett átívelő hídról, a napsugaras verandáról, a tengerparti fürdőkabinról, s azokróll, a tengerparti fdeje van.

RENDELÉS
Csosba Simont > iglilegen istzrtem"meg: autóvee>érkeztctnk rodalkogeházba, ő ar">fuear">rodútetzne/di. Megal tun"prhoztuk vopna be hi2 cilail" ="roebtov bb. Bent > imn ó Piros a/shemyj woke laj
<9iv class="s_desc">

Farkas B. Richárd első, hosszas készülődés után elkészült verseskötetét veheti kezébe az olvasó, és noha az útkeresésnek koránt sincs vége, az mindenképpen kijelentendő, hogy a ége, az mindenkédeje van.

RENDELÉS
okuemv: Bolh50 ke-sk lsja cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&noszaortszokuemv-bolh50 k--sk ajam267").cl79; cid = 1; jszaortszokuemv-bolh50 k--sk ajam267").c Hard-lajnévt hre, skpeefrd offid olemloreönndoávee>iv ct an roddsk aii
okuemv: Bolh50 ke-sk lsjapg">
19iv class="s_desc">

Farkas B. Richárd első, hosszas készülődés után elkészült verseskötetét veheti kezébe az olvasó, és noha az útkeresésnek koránt sincs vége, az mindenképpen kijelentendő, hogy a ége, az mindenkédeje van.

RENDELÉS
<30 floatleft centerail" title="Kristályléles){ window.location.replace("/iv claplace("/compof l"/zloffy-csart/a-neveto-lo-cer -rejc ym267").cliLls"zlóffy Csart: Adiv eloaf mer -rejc fly cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&nol"/zloffy-csart/a-neveto-lo-cer -rejc ym267").cl79; cid = 1; jl"/zloffy-csart/a-neveto-lo-cer -rejc ym267").c Htdivghalsz, nincsse/bb tennivtlód. (Leg -->bb/lesz hrssdiat=lótdvezevni.) Furaoftormilioafmpoaj
29"v class="s_desc">

Farkas B. Richárd első, hosszas készülődés után elkészült verseskötetét veheti kezébe az olvasó, és noha az útkeresésnek koránt sincs vége, az mindenképpen kijelentendő, hogy a ége, az mindenkédeje van.

RENDELÉS
<30 floaatleft center">
imzholaistusgonyobehó Etorat=on, mis="pMicindckóv> akadte esz flos="hott hard…, de-tzrt/eplóraoueeeacáre omiepMilne–Kaler hd–Bródyritot döntöev, m fgrassl artn semtMaldckáhozdivgy, héem"miziv clevgyből miziv cler: A gyűrű
imzholaistusgonyobehó

Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floach-wittenwiler-a title="Kristályléles){ window.location.replace("/iv claplace("/compof payer= 1reirtfeher=capa-enekem267").cliPayer I1re: Adfihér cápa f sp e cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&nopayer= 1reirtfeher=capa-enekem267").cl79; cid = 1; jpayer= 1reirtfeher=capa-enekem267").ctps://napkut&task=addJS&format=json&lang=hu&quantity%255B%255D%3D1%2afcta,status){ window.location.replace("/componentafcta,status){ +pid+"%26virtuemart_category_id%255B%255D%3D"+cid, function(data,status){ window.location.replace("/component/virtuemart/kosar?Itemid=0"); }); }); }); Payer I1re 1961-lo oductletetv Budapest Vcisekantfid ol s="a fta-publikálpr_ lloai munkásidth w orodvgyik-legere etibb hépúwiler: A gyűrű

Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floaatleft center">
s-th50 "kozis-logikajam267").cliDr. Ber"a Zopa-> r A>szcth50gzt>s th50 "kozásdlogiklsja cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&nodr-ber"a-zopaanirtszemlegzt>s-th50 "kozis-logikajam267").cl79; cid = 1; jdr-ber"a-zopaanirtszemlegzt>s-th50 "kozis-logikajam267").ctps://napkut&task=addJS&format=json&lang=hu&quantity%255B%255D%3D1%2asgta,status){ window.location.replace("/componentasgta,status){ +pid+"%26virtuemart_category_id%255B%255D%3D"+cid, function(data,status){ window.location.replace("/component/virtuemart/kosar?Itemid=0"); }); }); }); „…adducndé andivmdlogoszk/dit héem"leg logoszk/dit cesz}); srszintjasre süllyeszlani.” yűrű
s-th50 "kozis-logikajam267").cuemart&nDr. Ber"a Zopa-> r A>szcth50gzt>s th50 "kozásdlogiklsjapg">

Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floach-wittenwiler-a title="Kristályléles){ window.location.replace("/iv claplace("/compof vegh-atg la-koezelv csekm267").cliVégh Atg lavirtl" magasek cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&novegh-atg la-koezelv csekm267").cl79; cid = 1; jvegh-atg la-koezelv csekm267").ctps://napkut&task=addJS&format=json&lang=hu&quantity%255B%255D%3D1%2kozta,status){ window.location.replace("/componentkozta,status){ +pid+"%26virtuemart_category_id%255B%255D%3D"+cid, function(data,status){ window.location.replace("/component/virtuemart/kosar?Itemid=0"); }); }); }); M ig ival-kel a les=" artn. Maat=idthdivmdnézik jó szemmd prha valoks=t/bb mzülnnee>ivglalkozik. Az uni+cizális diletv-> so> szakri bárok vitlsj onostana os="utóbbi>
98s_desc"> Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floaatleft center">
Sárhajó. Hajó sár ól. Sár hajó. T/bb, mer -claj wék:divgegzvenedő meto--gia. Ványai Fihér Józlomorodvmlori cla alt=képgzt>it hrézidivg elkapar">ducösokoent ml; A-víz" =egzgymagetv földpa vildthdprincípiuma rodd i-> octh50 eklo ocsak , mer -rodvurópai b lcses clawiler: A gyűrű
301s_desc"> Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floach-wittenwiler-a title="Kristályléles){ window.location.replace("/iv claplace("/compof a,sb ymandras-hidegseg-er"atm267").cliB,sb fly Andr/s: Hidegsclar"al aw cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&noa,sb ymandras-hidegseg-er"atm267").cl79; cid = 1; ja,sb ymandras-hidegseg-er"atm267").c A hidegscla ivgfogh

orodérz50 okonveinkkel Etorn ydiv edd k->bb, ahonn o kivonu tun"praholacár>ivmdlekozik adducler: A gyűrű

Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floaatleft center">
Charles Baudelaire-tacáig-rodvurópai detailom gzgj hretősebbr_ lloai ail" r">ts){juksaj w bmller: A gyűrű
30vs_desc"> Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floach-wittenwiler-a title="Kristályléles){ window.location.replace("/iv claplace("/compof bat&-csart/fto-jsoya-at=lojam267").cliBaj<& Csart: Etorjsoyaiat=lója cid = 1; jQuery.get("/index.php?option=com_virtuemart&nobat&-csart/fto-jsoya-at=lojam267").cl79; cid = 1; jbat&-csart/fto-jsoya-at=lojam267").c Csak jártam-kel iv, mer -r szabadhomok lisg oez vopa a legnemy bb h50gzgzeviv, rt/es sodródaam ducn<-szcndé kee>deme ar"> főasros ar"hard-valahard-mzülnütt legyek, dewiler: A gyűrű
304s_desc"> Kántás Balázs 1987-ben született Budapesten. 2009-ben diplomázott az ELTE BTK-n anglisztika alapszakon, jelenleg ugyanitt irodalom- és kultúratudomány mesterszakos hallgató. 2007 óta publikál, főleg verseket és versfordításokblikál, főleg vedeje van.

RENDELÉS
<30 floaatleft center"> E of li>E őzf li>10 li>11 li>12 li>13 li>14 li>15" idin li>16 li>17 li>18 li>19 li> /compemart&nKövetkezf josokos-konyv/results,721-720pg">Következf li>Utolsó li>< left centeremartddiTermék Cikkolam -/+ < left centernal-ili lefcompemart&nTermék megnev e josokos-konyv/r">Termék megnev e < lefcompemart&nA p?omék sra josokos-konyv/r">A p?omék sra < < left centeremartddGyesmtó: < left centera. veOal-i/cV/daentza gyesmtót < left centernal-ili lefcompemart&nNt=kút Kiadó josokos-konyv/gys){omat=jso-kiado/results,673-672">Nt=kút Kiadó < lefcompemart&nSzófia Kiadó josokos-konyv/gys){omszofiamkiado/results,673-672">Szófia Kiadó < < <>RENDELÉS("/component/virty.get("/osar? dis y-numlor- Eredmény: 673 - 720 / 892 this.és kus[this.sele edIüle].valutddS(és ku-value josokos-konyv/results,673-676">4 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-680p>8 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-684">12 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-688">16 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-69tas24 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-7prod28 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-704dd32 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-70add36 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-712 >40 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-716">44 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-720pgsele edlegzle ed">48 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-724p>52 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-728p>56 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-732p>60 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-736">64 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-74rod68 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-744p>72 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-748p>76 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-752p>80 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-756">84 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-760p>88 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-764p>92 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-768p>96 és kudS(és ku-value josokos-konyv/results,673-772">100 és kud" izle d" NDELÉS("/component pagin
E of li>E őzf li>10 li>11 li>12 li>13 li>14 li>15" idin li>16 li>17 li>18 li>19 li> /compemart&nKövetkezf josokos-konyv/results,721-720pg">Következf li>Utolsó li>" /dingies/virart/k:osar?It15 / 19 olail" idin ÉS( begin noies/veeeeeoaleft centeraet-noies/v Th begin noies/veceeeen <30 tult centermenu">Ösokosoailnyv li>t Designe tbyirtu dJS&://infotan7.hu">ts)get="_blank">Info-tan 7. Bt. ." idin Éiiii űrii