Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2021 Napkút próza próza regény

Löki Viktor: Isten átnyúl a farmeron

2.990 Ft
2.390 Ft
20%
Menny.:db
Kiadó:
„…a Csonka templom tornyának árnyékában ismét elkezdett a fejemben kattogni, méghozzá egyre hangosabban az a bizonyos óra. Tik-tak, tik-tak. Hallod, Levike? Múlik az idő, meg kellene találni életed nőjét, össze kéne vele költözni, gyereket kéne neki csinálni…”

Leírás és Paraméterek

Miért áll egy pályakezdő újságíró hirtelen biciklis ételfutárnak? A letekert kilométerekkel vajon saját múltját is maga mögött hagyhatja? Vagy egy ilyen kaland szükségszerűen karambollal végződik?

Löki Viktor első regénye Debrecen ikonikus helyszínein vezet végig bennünket, egyszerre bolyongva a város és az érzelmek kanyargós utcáin. A történet főhőse egy fiatal férfi lendületével dübörög végig egyik címtől a másikig, a Turmixtól a Tallérosig, vagy épp Esztertől Kitty albérletéig. Mindennapjainak monotonitása és a városi lét különböző nehézségei azonban újra és újra megkérdőjelezik ezt a pozíciót, olyan kérdéseket felszínre hozva, amelyek nem kizárólag az övéi, hanem egész generációját foglalkoztatják. Az Isten átnyúl a farmeron fiataljai látszólag maguk hozzák a döntéseiket, így maguk is felelnek az akadályokért, amelyeken a másik képtelen áthatolni. A felnőtté válás gyomorszorító tapasztalata viszont éppen azzal szembesíti őket, mennyire nehéz azok között a keretek között megtalálni a helyünket, amelyeket a legkevésbé sem mi határozunk meg.

Megjelenés éve 2021
ISBN-szám 978 615 6283 89 4
Terjedelem 240 oldal
Köszönet A kötet megjelenését támogatta
a KÖZMŰ-GEO Kft.
4033 Debrecen, Báthory utca 21/a.
(Tevékenység:geodéziai feladatok végzése)

Mézesmadzag