Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2023 próza regény

Páll Szilárd: Alkonyatkor, Budapest felett

3.990 Ft
3.190 Ft
20%
Menny.:db
Kiadó:

„Tizenöt évvel és három hónappal később majdnem ugyanannál az asztalnál ültem, két olyan ember társaságában, akit harminchat órával korábban még nem is ismertem. A boldogság messze járt tőlem, de a nyugalom estéje volt ez is, a reményé, hogy különös küldetésem sikeresen zárul. Úgy döntöttem, ezen az estén nem gondolok sem Mrs. Dorkingra, sem a lélekvándorlás rejtelmeire, csak ülök csendben a kellemes őszi szélben, hallgatom a hajléktalant és az ápolót meg a szomszéd asztaloktól átszűrődő dallamos pesti beszédet.

És már megint, ki gondolta volna, hogy a sors ismét fityiszt mutat nekem, és másnap életem fenekestől felfordul?”

Leírás és Paraméterek

Rezső Seattle-ben élő sikeres ügyvéd, Áron Erdélyből, Brassóból áttelepült, hajléktalanná vált alkoholista. Két eltérő életút, két távoli világ. Egy buddhista hittérítő valóságálma néhány napra egymás mellé sodorja őket, és egy egész sor kalandot kénytelenek megélni, együtt és külön. Kialakulhat-e bármilyen kapcsolat Rezső és Áron között, azon felül, hogy Szerb Antal Utas és holdvilág fehér borítású kötete mindkettejükben emlékeket ébreszt?

A filmszerűen pörgő cselekmény egy könnyed sztorit ígér, az igazi kérdés azonban az, hogy sikerül-e leráz­niuk magukról a múlthoz kötődő képzeletbeli láncaikat. Hiszen mindketten XX. századi traumákat cipelnek magukban, küzdenek ellenük, ám nem csak a fájó múlt, hanem a jelen is nehezíti ezt a küzdelmet.

Megjelenés éve 2023
ISBN-szám 978 615 6555 32 8
Terjedelem 354 oldal
Borító Keserü Piroska

Mézesmadzag