Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termék címkék:
2022 Napkút próza próza regény

Wesz Péter: A bálnák tudják, de nem mondják el, csak énekelnek [e-könyv]

2.500 Ft
Menny.:db
Kiadó:

„A halál már régen itt jár köztünk, kedves Nyomozó. Sorsunk mindig ugyanaz. Mindegy, hogy az elágazásnál melyik útra lépünk, mindegyik út ugyanoda visz, legyen az az Üvegváros vagy ez a Körzet.”

Leírás és Paraméterek

A bálnák tudják, de nem mondják el, csak énekelnek disztópikus igényű krimi, amely a Körzetbe vezeti olvasóját, hogy ott a rideg, kopár, kegyetlen vidéken végül elengedje kezét és nyomozásra buzdítsa annak lakóival együtt. Wesz Péter második regényének szereplői az olvasóval együtt válnak nyomozóvá, amikor valaki gyilkolni kezd otthonukban. Mikor úgy tűnik, a dolgok végre rendeződnek és a gyilkos nyomára bukkantak, az újra lecsap. Ekkor érkezik meg Tropio, a nyomozó és segédje, Encián, akik kézbe veszik az irányítást, miközben mégis pusztulást hoznak magukkal.

Wesz Péter regényvilága sötét, mágikus, egyszerre humoros és realista. Tűpontosan kidolgozott karakterei és regényvilága tükröt tartanak társadalmunk elé, iróniája képes elmosni a határokat a fikció és a valóság között, mégis e kettő mezsgyéjén egyensúlyozni a regényt.

Megjelenés éve 2022
Formátum epub, mobi
ISBN-szám 978 615 6409 83 6
Terjedelem 256 oldal

Mézesmadzag